convincing.svg

Kom i gang med Mine Knogler

Hos OSAIA står vi bag app'en "Mine Knogler". Du kan downloade appen "Mine Knogler" gratis og få adgang til den nyeste viden indenfor osteoporose. Derudover får du mulighed for at beregne, om du får kalk nok hver dag. Under funktionaliteten DXA kan du indtaste din T-score for hofte og lænd og følge med i, hvordan din sygdom udvikler sig. Under test kan du teste dig selv og se om du mestrer osteoporose til fulde eller om du har brug for hjælp.

download from apple store download from google store

Adgang til ekspert viden

Når du har osteoporose, kan der opstå mange spørgsmål, som for eksempel hvad er den rigtige kost, hvordan skal jeg træne for at styrke mine knogler, hvad kan mine knogler holde til, hvad må jeg, hvad må jeg ikke og fordele versus ulemper ved medicinsk behandling. Mange oplever det som en jungle af informationer og det kan være svært at navigere i. Derfor tilbyder vi individualiseret rådgivning hos en af vores certificerede rådgivere, der er eksperter i osteoporose, for at give dig de bedste betingelser for et godt liv med sygdommen.

Vi står klar til at hjælpe dig når du har brug for det

Når du kommer ind hos osteoporoseklinikken vil vores rådgivere være klar til at hjælpe dig når du har brug for det. Det kan både ske på telefon, online via videokald eller på mail.

Hvordan fungerer det?

1

Hent appen Mine Knogler gratis

Appen Mine Knogler kan hjælpe dig til en bedre mestring af din osteoporose. Dels ved at give dig viden om sygdommen og dels ved at give dig konkrete redskaber til at mestre din sygdom i hverdagen. I app'en kan du også lave en screening for at se hvor godt du mestrer din osteoporose.

Download her

download from apple store download from google store
2

Book en forundersøgelse

Ud fra en screening i appen Mine Knogler, kan du se om der er behov for en forundersøgelse med en af vores rådgivere. I samtalen får I sammen afdækket, hvilken rådgiver der vil være bedst til at hjælpe dig.

Bliv kontaktet

Book forundersøgelse
3

Start rådgivningen

Hos OSAIA tilbyder vi rådgivning der passer til dig. Vores osteoporose konsultation består af en times konsultation med en af vores rådgivere, som vil screene dig i forhold til dit sygdoms- og funktionsniveau. Derefter vil du få tilsendt en plan for hvordan du bedst håndterer osteoporose, og du vil få udleveret artikler og videoer, der handler om medicin, kost og motion skræddersyet til dine behov. Hvis der er behov for et længerevarende forløb og hjælp til bedre mestring af osteoporose i hverdagen, kan du fortsætte med en Forløbspakke, som består af opfølgende konsultationer med din rådgiver og løbende deling af materiale. Et forløb varer 3 måneder.

Hvad koster det?

Osteoporose konsultation

Pris: 699,-*

60 minutter

Individuel samtale + Rådgivning

  • Screeningssamtale (online) med en sundhedsfaglig vejleder, der er ekspert i osteoporose
  • Individuel plan for optimal sygdomsmestring
  • Deling af artikler og målrettede øvelser tilpasset individuelt sygdoms- og funktionsniveau samt behov

*Er du medlem af Osteoporoseforeningen får du lige nu 300,- i rabat

Forløbspakke

Pris: 2.199,-*

3 måneder

Skræddersyet forløb

  • Osteoporose konsultation + 3 måneders opfølgning som består af:
  • Løbende deling af af artikler og øvelser
  • Ubegrænset vejledning med sundhedsfaglig vejleder
  • Opfølgende konsultation efter en måned
  • Afsluttende konsultation efter 3 mdr.

Den bedste vej til et bedre liv med osteoporose

Book forundersøgelse